Blommogram med kärlek

Blommogram

Hej hopp alla trogna följare. Tre arbetsveckor har snart passerat och vi går definitivt mot mörkare tider. Sommaren blev kort och man hade väl hoppats på lite fler soldagar. Den här semestern blev verkligen inte som planerat, vi hade hoppats på att spendera mycket mer tid i svärföräldrarnas sommarstuga men så blev inte fallet.

Efter ett par veckors semester i regn bestämde vi oss för att boka en 10 dagars semester till Mallorca. Det blev verkligen en solsemester och vi såg knappt ett moln på hela resan.

Första fem dagarna spendera vi på västkusten och det var underbara dagar med sol och bra mat. Redan när vi bokade resan bestämde vi oss för att bo på minst två ställen. De sista fem dagarna spenderade vi således på östkusten. Båda ”sidorna” av ön är verkligen fantastiska och vi kommer säkert återvända fler gånger.

Blommogram från utlandet

En av våra gemensamma vänner fyllde år när vi befann oss på Mallorca. Först hade vi tänkt att ge en present när vi kom hem, men det är alltid kul att få ge bort presenten på självaste födelsedagen.

Att skicka ett blommogram är ett smidigt sätt att lösa ”problemet” på. Har inte skickat något blommogram tidigare men har fått motta en del från nöjda kunder, ett mycket trevligt sätt att få feedback på. Efter lite surftid på diverse sidor som erbjuder tjänsten var det bara att knappa in adressen till mottagaren och sedan glatt betala. Att kunna sitta på balkongen med havsutsikt och skicka blommor till nära och kära är nog lika givande för den som skickar presenten =)