Saccosäck och nyårsklänning

För att citera en av mina favorit artister ”sommaren är kort det mesta regnar bort”. Inget citat kan väl beskriva denna sommaren bättre? Hade hoppats på en fin höst men det verkar som det blir mestadels regn. Den där saccosäcken jag köpte inför sommaren har knappt använts, hela tre gånger har jag lagt mig i den för att avnjuta en bra bok. Den senaste boken jag börjat läsa är Washingtondekretet, skriven av Adler Olsen. Den handlar om det amerikanska valet och deras system, en passande bok efter en ganska omtumlande valprocess.

Förbered dig tidigt för årets höjdpunkt!

Det är få höjdpunkter jag uppskattar lika mycket som nyårsafton. En av anledningarna är att folk ”vågar” klä upp sig lite extra. Då vi har bestämt oss för att tillbringa både nyårsafton och julen utomlands tyckte jag det var lika bra att börja kolla lite passande kläder till nyårsafton =). Till min förvåning fanns det redan nu en hel del att välja på. Gissar på att en del nyårsklänningar är från förra årets sortiment men marknadsförs som årets. Det råder ju inga direkta trender inom nyårsklänningar så vi får väl förlåta dem =). Hur som helst så kan ni se min nya klänning på bilden.

Det fick bli en svart med lite glitter på. För att klänningen ska komma till användning även efter nyårsafton valde jag ett diskret glitter. Hade jag fått bestämma hade det blivit en röd men då temat på nyårsafton är Black & White (herrarna skall klä sig i vitt och damerna i svart) fick det helt enkelt bli en svart klänning.