Årets Julklapp

Aktivitetsarmband

Julhandeln är i full gång men många är vi som fortfarande inte köpt våra julklappar. Lite ångest blandat med glädje, finns inte mycket som är bättre än när julklapparna är köpta och julbordet är färdigt. Förra årets julklapp blev råsaftcentrifugen, verkar dock inte som den fått sitt stora genomsalg på marknaden. Det är klart vad som kommer bli årets julklapp och här kommer en kortare förklaring om vad ett aktivitetsarmband egentligen är.

Till skillnad från förra årets julklapp så är detta i princip något för alla åldrar. Aktivitetsarmbandet är det senaste inom hälsotrenden och som namnet avslöjar fäster du den på armen. Sedan behöver man egentligen inte göra så mycket för aktivitetsarmbandet samlar sedan in data om din fysiska aktivitet. Den mäter hur många kalorier du bränner, antalet steg och hur många timmar du har sovit.

Kan man då dela med sig det här till övriga världen? Ja, du kan lätt koppla ihop aktivitetsarmbandet med din dator/telefon och dela med dig av dina aktiviteter på sociala medier. Detta är kanske ingen produkt som kommer revolutionera ditt liv, finns ju trots allt ganska bra appar och andra tillbehör, dock så är det inte så konstigt att det blir årets julklapp.

Hälsotrenden har vuxit enormt på senare år, antalet anmälda till elit- och motionslopp slår alla rekord. Viljan att lägga upp saker på sociala medier ökar samtidigt minst lika mycket. Helt enkelt en bra kombination för att bli utsedd till årets julklapp.