Parfym från David Beckham

David Beckham är ikon för mycket inom mode industrin. Förutom sin kollektion hos H&M så har han släppt ett antal parfymer. Som de mesta den här mannen tar för sig så säljer det guld. Han har skapat sig ett enormt marknadsvärde och frågan är väl mer om han kan misslyckas med det han lanserar. Beckham föddes i London 1975 och fick sitt stora genomslag i Manchester United. Han är en av få spelare som har nått över 100 A-landskamper i engelska landslaget.

När han köptes av Real Madrid tog det inte lång tid innan han blev en ikon även i detta lag. Kort sammanfattat, David Beckham har ett marknadsvärde få människor kommer i närheten av. Här följer några

Classic Blue

Första parfymen ut är Classic Blue. Den beskrivs som ”fräsch och elegant manlighet”. Uppfriskande grapefrukt, saftig ananas och färska violblad är det som öppnar denna doft. Hjärtat avslöjar en aromatisk blandning av salvia och pelargon, som bland med syrligt grönt äpple. Finalen ger cashmere, magnetisk mossa och mystisk patchouli vilket ger Classic Blue sin eleganta signatur.

 

 

Homme

David Beckham är en symbol för modern manlighet vilket man vill ta vara på i parfymen Homme. En sensuell och elegant doft. Doften beskrivs som en raffinerad bland av sofistikerade trätoner förstärkt av färska kryddnoter.

Öppningen av dofter består av en aromatisk friskhet av ingefära, citrus, tall och inslag av eldig peppar. Vid hjärtat skapas en signatur, sammanställning av kashmir trä, rosmarin och läder. I finalen avslutas det med en bas av mahogny, skin mysk och patchouli.

Homme ger ett framstående djup som berusar sinnena, en rik maskulin lockelse.